Blog
Amit nyújtunk

Amit nyújtunk

A régi építésű házak elektromos hálózata a modern korunkban felújítást követel. A megszaporodott nagytelejsítményű fogyasztók kiszolgálására alkalmatlan hálózat balesetveszélyes lehet. Az elégtelen számú és keresztmetszetű alumínium vezetékek, és a hosszabbítók halmozása tűzveszélyes. Erre kínálunk megoldást. Korrekt áron, végezzük a teljes körű villamoshálózat modernizálás elvégzését, rézvezeték alkalmazásával, megfelelő számú dugalj (konnektor) kialakítását, olvadóbiztosítékok cseréjét modern, életvédelmi rendszerrel kibővített kismegszakítókra.

A szakemberhiány miatt megemelkedett költségek rendkívül nehézzé teszik a halaszthatatlan felújítást.

Kötelességünk tenni azért, hogy ne ön legyen ennek a károsultja.

Hívjon most! +36 20 456 8680

Célunk, hogy az elképzeléseihez és a pénztárcájához mérten az önnek legkényelmesebb megoldást nyújtsuk.

Munkánkat telefonos egyeztetés után, díjköteles felmérést követően korrekt módon, szerződéssel és számlával teljesítjük. A felmérést és a villanyszerelő munkát személyesen végezzük, így nem érheti meglepetés.

Bár a mai modern fogyasztók alacsony energia szükségletet kívánnak, ennek ellenére, a régi alumínium vezetékek és az esetleg menet közben történt barkácsolások, keresztmetszet változások, réz vezetékek összekapcsolása alumínium vezetékkel, nagyban elősegítik az elektromos tűz keletkezésének lehetőségét.

Nem érdemes kísérletezni, hiszen, az akár komoly anyagi kárral járó – nem is beszélve az emberéletről – bajt okozhat.

Vállalkozásunk elsősorban régi parasztházak, vagy már elöregedett elektromos rendszerek cseréjével, biztonságos elektromos hálózatok felújításra szakosodott.

Gépi felszerelésünk teljes, szükség esetén bármilyen lakáson belüli elektromos hálózati munkát, régen mondva bármilyen villanyszerelési munkát, garanciával, megfizethető árral elvállal.

Villanyszerelési munkát vállalkozásunk elsősorban Budapesten és az agglomerációs környezetében, illetve Budapesttől 60 km-es körben vállal.

Komplett vezeték, illetve védőcső csere, dobozolás, szabályos keresztmetszeti kapcsolatok kiépítése, áramvédelmi kapcsolók (Fi relé) beépítése, megfelelő hálózati leosztás, megfelelő kismegszakítók beépítése, anyagbeszerzés és kalkuláció, elektromos szerelvények beépítése, külön kalkuláció esetén a bontási munkálatok helyreállítása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .